Antipasti

Voorgerechten




Affettati misti regionali 
Ambachtelijke vleeswaren uit verschillende Italiaanse regio�s

Carpaccio di manzo al tartufo
Carpaccio van ossenhaas met truffel en Parmigiano Reggiano

Insalata di blu di bufala, noci e pere
Salade van blauwe buffelkaas, walnoten en peer

Gamberi trifolati
Salade met in pikante olie gebakken garnalen

Tartara di salmone affumicato con crema al rafano
Tartaar van gerookte zalm van de ambachtelijke zalmrokerij Landgoed Doornik uit Bemmel met mierikswortel cr�me

Caviale da Vinci 
Blikje Italiaanse Da Vinci kaviaar van de Adriatische steur Acipenser naccarii, puur van een parelmoeren lepel met blini's en cr�me fra�che

Astice al forno con pomodoro e basilico
Halve kreeft uit de oven met tomaten en basilicum   

Primi Piatti

Tussengerechten



De pasta's worden niet als hoofdgerecht geserveerd





Zuppa di pomodoro 

Toscaanse tomatensoep met basilicum

 


Ravioli al tartufo

Ravioli uit Piemonte gevuld met ricotta en truffel

 


Orecchiette integrali con salsiccia

Biologische orecchiette (volkoren pasta) met Italiaanse verse worst tomatensaus en pepers

 


Spaghetti al nero con gamberi e rucola

Zwarte spaghetti  met wilde garnalen, rucola , tomaatjes, pepers en knoflook


Panzerotti ricotta e spinaci
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie met basilicumpesto


Tagliatelle con ragù di selvaggina
Tagliatelle met Bolognese saus van wildzwijn en hert







Secondi Piatti

Hoofdgerechten


Tagliata di manzo con rucola e scaglie di Parmiggiano
Gegrilde en getrancheerde dry-aged blonde d'aquitaine entrecôte met rucola, gedroogde tomaten en Parmigiano Reggiano

Tournedos alla griglia con pesteda
Gegrilde Black Angus tournedos met 'pesteda'

Brasato di vitello al vino Nebbiolo
Op lage temperatuur in rode wijn gestoofde kalfs sukade


Filetto di branzino alla griglia con olio al limone
Zeebaarsfilet van de grill met citroen olijfolie

Spaghetti con astice
Spaghetti met een halve kreeft, tomaatjes, knoflook en pepers

Filetto di tonno alla Siciliana
Kort gegrilde tonijnsteak met tomatensaus, kappertjes, en wilde oregano

 


Dolci
Dessert`s


Sgroppino

Sorbet van citroenijs met Prosecco, Limoncello en Vodka


Tiramisu classico

Tiramisu met espresso, Marsala en mascarpone


Coppa gelati

Diverse soorten Italiaans ijs met slagroom


Panna cotta con salsa di caramello

Roompudding met karamelsaus


Semifreddo del giorno

Parfait van de dag

 

Torta al cioccolato e mascarpone

Chocolade mascarpone taart


Formaggi misti

Verschillende Italiaanse kazen geserveerd met honing en huisgemaakte jammen

Verrassingsmenu

4-gangen (voor-tussen-hoofd- en nagerecht) � 47,50

4-gangen (voor-ussen-hoofdgerecht en kaas) � 49,50

5-gangen (voor-tussen-hoofd-kaas en nagerecht) � 54,50

5-gangen (voor-tussen-2e tussen-hoofd-nagerecht) � 57,50

5-gangen (voor-tussen-2e tussen-hoofdgerecht-kaas)� 59,50

6-gangen(voor-tussen-2e tussen-hoofd-kaas-nagerecht)� 64,50